WIE ZIJN WIJ?

Ontdek de personen achter Carwax and Detailing. Maak kennis met ons!

PASSIE VOOR MOOIE WAGENS

We zijn een jong bedrijf met een immense passie voor mooie wagens die we keer op keer met de grootste zorg en respect behandelen. Wij proberen niet alleen perfectie na te streven, wij staan voor perfectie!

Perfectie bestaat niet? Wij gaan de uitdaging aan om het tegendeel te bewijzen. We werken steeds volgens de nieuwste methodes en gaan ons voortdurend bijscholen om up-to-date te blijven met de laatste nieuwe mogelijkheden.

De carwash en handcarwashes die jullie momenteel kennen kunnen uw wagen niet verzorgen zoals wij dit doen. Als je de prijs-kwaliteit gaat vergelijken zal je snel merken dat je bij ons aan het juiste adres bent. Iedere wagen is welkom bij ons en elke wagen zal met dezelfde kwaliteit en zorg behandeld worden.

Wil je enkel de buitenkant laten wassen, of misschien enkel het interieur? Verkies je om je velgen eens volledig in orde te zetten na de zware winterperiode? Dit is geen enkel probleem. Klant is koning en alles is bespreekbaar! Wij passen onze service volledig aan aan jouw eisen.

MAAK NU JE AFSPRAAK!

Shine bright like a diamond

WAAROM VOOR ONS KIEZEN?

Wij maken steeds gebruik van de beste producten die op de markt te vinden zijn. Wanneer uw wagen door ons behandeld wordt, gaan wij deze wagen niet even “snel wassen”. Wij nemen onze tijd zodat we de wagen kunnen afleveren met een resultaat om “U” tegen te zeggen. Dit wil ook zeggen dat sommige behandelingen al snel een paar uur of zelfs 1 à 2 dagen in beslag zullen nemen. Alles hangt er natuurlijk van af welke behandeling je wenst.

  • Passie voor mooie wagens

  • Oog voor detail

  • Topservice zoals je deze nergens anders kan vinden

  • We maken gebruik van de allernieuwste en beste producten

  • Pakket volledig op maat van úw wensen

VRIJBLIJVENDE OFFERTE

Heb je graag dat wij u contacteren? Laat je gegevens hier achter!

Bedankt voor uw bericht. Wij contacteren u zo snel mogelijk!
Er is een probleem opgetreden bij het indienen van het formulier. Probeer nogmaals aub.

TELEFOON

E-MAIL

TELEFOON

E-MAIL